Geen producten (0)
Geen producten (0)

Heat & Light, smart thermostaat

€ 750,00 (exclusief btw 21%)
Levertijd 7-10 dagen
Omschrijving

Voor of na het douchen is het vaak net even te kil in de badkamer om het weldadige gevoel vast te houden. De temperatuur is in de regel gewoon te laag in de badkamer. De verwarming is te krap bemeten of staat zelfs niet aan omdat deze schakelt op de thermostaat in de woonkamer.

Even een aanvullende verwarming creeëren stuit vaak op problemen , want hoe sluit je een infrarood paneel. aan op een bestaand elektranet ? 

Naxis ontwikkelde hiervoor een slimme oplossing : Naxis Heat & Light paneel. Dit is eenvoudig aan te sluiten op het bestaande stroompunt van de verlichting.

Door de geïntegreerde verlichting kan de bestaande verlichting  vervangen worden door dit 2-in-1 paneel. De warme ledverlichting is bovendien nog zuinig ook.

de infraroodverwarming wordt door de ruimte thermostaat aangestuurd en de verlichting separaat met de draadloze afstandbediening. Zo kunnen beiden onafhankelijk van elkaar functioneren.

 

  • Afmetingen 50x120cm
  • 480Watt vermogen
  •  Verlichting: 2 Matt witte LED lampen, 460lm/6.5Watt per stuk
  • kleur : 2700K/ Warmwit , dimbaar 3-traps

 

Thermostaat

Met de draadloze smart thermostaat kunt u de temp. regelen. De is ook te bedienen via de telefoonapp.

 

Draadloze schakelaar

De verlichting kan met deze schakelaar bediend worden , in 3 lichtsterken mogelijk.

Draadloze lichtschakelaar

 

  

IP waarde 44

Dit betekent dat u een IP44 spot zonder problemen kunt gebruiken in de keuken of badkamer maar niet boven de douche hiervoor heeft u IP65 spots/paneel nodig

 

Levertijd 3-4 weken

 

SPECIFICATIEBLAD