Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Installatie

€ 0,00 (exclusief btw 21%)
Levertijd 7-10 dagen
Omschrijving

Grote vraag welke wij iedere keer gesteld krijgen is de montage. Want een airco monteren lijkt makkelijk maar er komt toch echt wel het een en ander bij kijken. Ook voor de garantie is het raadzaam dit door een erkende vakman te laten uitvoeren. De prijsverschillen van de airco's op internet zijn eigenlijk de moeite niet waard. Dit zal 25-50€zijn , veel belangrijker is de betaalbare vakman te vinden. Want het verschil hierin is vele malen groter.

Wij werken met vaste monteurs welke de airco's vakkundig ophangen en voor de garantie tekenen welke dan 2jaar geldig is.

Hoe werkt het?
1.U koopt bij ons de airco en rekent deze bij ons af.

2.Vervolgens maakt u een afspraak met de monteur welke wij aan u voorstellen en dit gedeelte rekent u met hem af. Prijs is mede afhankelijk van situatie ter plaatse.Hij vult de garantiepapieren in en stuurt dit naar de fabrikant van de aico op zodat uw serienr. wordt geregistreerd.  De montage kan plaatsvinden binnen 2 weken na aankoop.

 

Prijsindicatie installatie:550€

Inbegrepen in deze prijs is het montagemateriaal als leidingen , muurbeugels, boringen etc. En natuurlijke het allerbelangrijkste  het garantiebewijs voor 2 jaar.