Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mitsubishi Electric MSZ-HR50VF

€ 1.379,00 (exclusief btw 21%)
Levertijd 7-10 dagen
Omschrijving

Mitsubishi Electric MSZ-HR50VF

  • Geschikt tot 175 m3
  • Energielabel: A++ / A+
  • 18000 BTU / 5,0 kW

 

Mitsubishi airco MSZ-HR single-split wandmodel

Omschrijving
Dit Mitsubishi Electric MSZ-HR50VF single split unit wandmodel van Mitsubishi Electric heeft een stijlvol design en de warmtepomp is te bedienen met de infrarood afstandsbediening voorzien van timerfunctie. WiFi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Met deze single-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale antiallergeen en antivirus luchtfilter van alle verontreinigingen ontdaan, waaronder ook nare luchtjes, sigarettenrook, pollen, stof en andere microdeeltjes zoals bacteriën en schimmels. Met deze Mitsubishi Electric MSZ-HR single-split wandmodel airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.

Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik dankzij het milieuvriendelijke R32 koudemiddel met een een energielabel van A++/A++ met 2,44 EER en 3,48 COP. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast uiterst laag met28/36/40/45dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

In het geval van de aankoop bevestigen u dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een F-gassen gecertificeerd installateur mag de installatie uitvoeren.